Öhlins & BOS fjädring för bilar

Öhlins & BOS fjädring för bilar

Öhlins & BOS fjädringar

 

Sedan ett år 2017 så har har PFR återupptagit att jobba med Stötdämpare i sin helhet. Första gången jag jobba med fjärdingar mer seriöst var 1998 Dvs att bygga egna hjulupphängningar och hjälpa till vid utprovning och injustering. Gjorde även jobb åt andra inom dessa områden.

 

Att få erbjudandet under år 2017 att kunna jobba med fjädring och dessutom med Öhlins var med andra ord en dröm som gick i uppfyllelse. År 2022 kommer nästa steg då vi bredda vårt utbud till ett annat absoluta topp märke/produkt inom alla kategorier av fjädring nämligen BOS. Nu kan ni köpa således 2 av världens främsta fjädringssystem under samma tak där även fullservice görs då PFR är ett ”Authorized Service Center”

 

Vi saluför Öhlins sortiment för bil och ATV . För BOS tillhandahåller vi alla deras produkter. År 2019 blev PFR ett Service Center det innebär att vi kan serva/reparerar/bygga/justera göra allt in house. Investering gjordes i form av all erforderlig utrustning för att kunna göra dessa jobb och utbildning hos Öhlins /BOS las till handlingarna. Då vi på PFR /Öhlins/ BOS vill göra de bästa så råder det en kontinuerlig R&D verksamhet mellan dessa väggar.
Välkommen in med just din förfrågan.

Galleri