Om oss

Om oss

PFracing Power To Win

Om
PFracing grundades år 2002 av mig Peter Forlund. Detta genom att mitt största intresse är just = motorsport .
Första gången jag varit i kontakt med motorsport /byggde / trimma egen bil & skoter var i början av 90talet således finns de många års kompetens med i bild.
Att bli duktig på nått innebär att det är i det närmaste en livstil och det har aldrig varit något problem att det är så snare ett konstateraden.

Vision
PFR ska vara stället man vänder sig till för att finna produkter med resultat och prestanda på högsta nivå = inga kompromisser.
År 2018 kommer att innebära enormt stor steg mot framtiden och dess utveckling. Efter årtal av förhadnlingar har markköp blivit möjligt och spaden är i marken för utbyggantioner. Det kommer innebära yterligare möjlighter att jobba mer proffesionellt mot våra kunder och erbjuda bredare utbud och helthetslönsingar inom motorsporten. 2018 innebär åxå att vi tar stegt in i Stötdämpar värden för bilbranchen där är det ett märke som gäller = Öhlins.

Adress Skicka / Besök
PFracing
Antilla 19
95296 Lappträsk
Telenr 070-3905480

OM oss bilden på mig

Beskrivning
PFR är ett av få företag inom motorvärden som jobbar med 2 & 4 takts motorer under samma tak. Allt detta desutom på högsta nivå inom Tuning/Optimering/Trimning/tävling . Bygger kompletta motor paket om önskas inom 2-takt 4t-takt. Vi tar fram det efter dina önskemål. Vi använder oss av bara det grejer vi vet fungerar från (Carb to Pan) Vi jobbar med Custom grind kamaxlar samt allt övrig material som gör just vår slut produkt bättre. Allt från dom utvalda leverantörer för bästa funktion och prestanda utan kompromisser . Samma gäller tex Pipor för 2-t där vänder vi oss till markandes bästa leverantörer. Över 20år erfarenhet samt 3st effekt mätnings anlägningar + flödes anläggning + komplett verkstad i övrigt. Vi vänder oss enbart till den skara av Entusiaster/Tävlingsförare/ privat kunder som ställer högsta krav på kunskap & resurser att få fram Vinnande/fungerande/koncept för sitt fordon.

 

Priser/utmärkelser
35 Guld & 25talet Silver och Brons i totala mästerskap sedan år 2002 i olika grenar och underlag Skoter och Atv.
Över 250 deltävlings vinster och flera hundra andra & tredjeplatser.
Över 20 Reckord i Olika Dragrace klasser i speed och tid.
We don”t just talk! We have results!!!

Produkter
2 & 4 takts tuning. Marknads ledande 2takts portningar samt Topplocks modifieringar. Egen design på ventil/kamaxel produkter med en omfattande produkt test & utveckling. Bygger kompletta Bil/skoter/ATV motorer efter kundens önskemål Dyno tuning i vår egen anlägging Tig alu svets samt Svarv och fräs uppdrag Återförsäljare till bla MotorState-Scott Shaffirof – SPI – Outdoorshop-Crankshop-Jaws-SLP-EPI-Dalton-Dynoport-PSI-Summitracing-Compcams-Lunati-Scorpions-Edelbrook-Brodix-Misab-Getemotordelar med mer. Egen USA import sedan år 1998 med inrikting på Motor special delar till din skoter eller bil & ATV..